Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ατομικά Μανιταροπιτάκια

 

Υλικά
10 στρογγυλά σφολιατάκια
1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα ή 500 gr  φρέσκα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ή 2 κόκκινες πιπεριές σε φέτες
λίγο ντοματοχυμό
φέτες ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
κέτσαπ

Εκτέλεση

Λαδώνουμε με ένα πινέλο 20 ατομικά φορμάκια (αλουμινένια).
Ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη τα σφολιατάκια και βάζουμε ένα σε κάθε φορμάκι.
Απλώνουμε λίγο κέτσαπ και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα μαιτάρια και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο ντοματοχυμό.
Ανακατεύουμε άλλο ένα λεπτό.
Μοιράζουμε τη γέμιση στα φορμάκια και καλύπτουμε με φέτες ντοματας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για 25 - 30 λεπτά.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα την δοκιμασω αυτην την συνταγη