Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ατομικά Πιτσάκια με σφολιατάκια

Υλικά 

20 στρογγυλά σφολιατάκια
1/2 kg τριμμένο gouda
1/4 kg μπέικον κομμένο
1 πιπεριά πράσινη σε φέτες
1 πιπεριά κόκκινη σε φέτες
κέτσαπ
μαϊντανός ψιλοκομμένος
ντομάτα σε φέτες
ρίγανη

Εκτέλεση 

Λαδώνουμε με ένα πινέλο 20 ατομικά φορμάκια (αλουμινένια).
Ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη τα σφολιατάκια και βάζουμε ένα σε κάθε φορμάκι.
Απλώνουμε λίγο κέτσαπ και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το gouda, το μπέικον, τις πιπεριές, τον μαϊντανό και λίγη κέτσαπ και τα ανακατεύουμε. 
Παίρνουμε λίγο από το μείγμα και γεμίζουμε τα φορμάκια. 
Στο τέλος, βάζουμε στο πάνω μέρος μια φέτα ντομάτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για 25 - 30 λεπτά. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλο :)


(Θανασης Γκουλικης)