Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά

2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
1 κεσεδάκι βούτυρο λιωμένο
1 κεσεδάκι αλεύρι
1/2 kg φέτα
4 αυγά
άνηθος και φρέσκο κρεμμυδάκι (προαιρετικά)
τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

Βάζουμε τα 5 πρώτα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τον άνηθο και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε φρυγανιά τριμμένη σε όλον τον πάτο. Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα και προσθέτουμε από πάνω σε όλη την επιφάνεια φρυγανιά τριμμένη. 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 220 για 45 - 50 λεπτά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τηροπιταχωριςφυλλο

Ανώνυμος είπε...

τυροπιταχωριςφυλλο