Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ατομικό Γλυκό Φράουλας

Υλικά  
500 gr σαβαγιάρ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής για μιλφειγ
600 gr γάλα
1 φάκελο γκαρνί
200 gr γάλα
1 κουπάκι φράουλες
λίγη μερέντα
λίγο αμαρέτο 
μαρμελάδα φράουλα
αμύγδαλα άσπρα ωμά
σιρόπι φράουλας


Εκτέλεση
Βάζουμε στον πάτο από ένα μπωλάκι ένα σαβαγιάρ το οποίο το βρέχουμε με αμαρέτο και απλώνουμε από πάνω μαρμελάδα φράουλα και σπασμένα αμύγδαλα. Κόβουμε τις φράουλες σε λεπτές φετούλες και τις βάζουμε όρθιες περιμετρικά από το μπώλ. Χτυπάμε την έτοιμη κρέμα με τα 600 gr γάλακτος και απλώνουμε μια κουταλιά κρέμα πάνω από την μαρμελάδα. Βάζουμε μια κουταλιά μερέντα και την απλώνουμε. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλη μια φορά και στην τελευταία στρώση βάζουμε κομματάκια φράουλας, γαρνίρουμε με σαντιγύ την οποία την έχουμε χτυπήσει με τα 200 gr γάλακτος και λίγο σιρόπι φράουλας. 
Ετοιμάζουμε και άλλα κουπάκια φράουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: