Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017


Σοκολατάκια

Λιώνουμε κουβερτούρα (λευκή, γάλακτος, bitter).
Βάζουμε μια μικρή ποσότητα στα ειδικά φορμάκια για σοκολατάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσουν.
Βάζουμε τη γέμιση που επιθυμούμε (κρέμα φράουλα, bueno, φουντούκι, λικέρ, μπισκότο oreo, κεράσι αμαρένα, μερέντα) και ρίχνουμε από πάνω μέχρι να γεμίσει η θήκη την υπόλοιπη κουβερτούρα. 
Βάζουμε τις θήκες στο ψυγείο για να παγώσουν και στη συνέχεια τις ξεφορμάρουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τελεια