Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Κορμός με ταχίνι

Υλικά  

350 gr κουβερτούρα σε κομματάκια
1 κουταλιά της σούπας μέλι
120 gr ταχίνι 
2 κουταλιές της σούπας κακάο
400gr χαλβά βανίλια σε κομμάτια
100 gr  σταφίδες 
100 gr φουντούκια ψημένα και χοντροκοπανισμένα

Εκτέλεση

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την ανακατεύετε με το ταχίνι, το μέλι και το κακάο.
Αφού κρυώσει το μείγμα, προσθέτετε τα φουντούκια, τις σταφίδες και τον χαλβά και ανακατεύετε.
Ντύνετε με μια μεμβράνη μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και αδειάζετε μέσα το μείγμα, το σκεπάζουμε και το αφήνετε στο ψυγείο μερικές ώρες ώστε να σταθεροποιηθεί.
Το ξεφορμάρετε σε μακρόστενη πιατέλα και διακοσμείτε με φουντούκια κ σταφίδες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: