Υλικά
250γρ αλέυρι
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ100 γρ. ελαιόλαδο
60γρ. νερό
90 γρ ελιές
1/2 κ.γ ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ζυμώνουμε.
Πλάθουμε μπαστουνάκια και τα βάζουμε στην λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 200ο C για μισή ώρα ή μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη
Από την εκπαιδευτικό
Βουλγαρίδου Παναγιώτα ΠΕ 80
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου